Tilbage til forsiden

Planskitser:

En planskitse er en 2D-tegning i A3-papir, hvor der er lagt et vandret snit gennem bygningen typisk ca. 1 m over gulvniveau. Skitserne er med udvendige mål på bygningen, rumbetegnelse og størrelse på rummene.

Der er tegnet vinduer, yderdøre, inderdøre, delvis møblering og inventar, trappe, sanitet m.m.

Klik på nedenstående modeller for at se planskitse;

 

Myndighedstegninger:

Et sæt myndighedstegninger på A3-papir indeholder:

  1. Situationsplan
  2. Fundamentplan (eventuelt kombineret med kloakplan)
  3. Kloakplan
  4. Grundplan + plantegninger af eventuelle øvrige etager
  5. Tværsnitstegninger med konstruktionsbeskrivelser
  6. Facadertegninger, set fra nord, syd, øst og vest

En myndighedstegning indeholder alle relevante oplysninger til behandling af en byggeansøgning. En myndighedstegning er med alle relevante udvendige og indvendige mål. Møbler og inventar er

For at se eksempel på myndighedstegning, klik her

 

3D-visualiseringer:

Et sæt 3D-tegninger indeholder typisk 2 - 4 stk. billeder af den projekterede bygning. 3D-tegninger er for mange en god hjælp til bedre forståelse af udseendet på deres projekt. Billederne er typisk set udefra med kig ind mod bygningen. Man kan fx. se en facade og en gavl, samt noget af tagkonstruktionen. Der er på billedet taget hensyn til perspektivet i forhold til hvor du/kamereraet står i forhold til bygningen, solens placering, skygger fra solen, materialeoverflader og meget andet.

En anden løsning kunne være at løfte tagkonstruktionen af huset, og herefter se huset i fugleperspektiv. Dette giver en rigtig god fornemmelse af rummenes størrelse og indretning. Der vil på disse visualiseringer være indsat møbler, skabe, senge og lign.

For at se eksempel på 3D-tegninger/billeder, klik her